Om oss

Vi er et polsk selskap – en leverandør av byggprodukter- og tjenester for det nordiske markedet.  Vi integrerer produkter- og tjenester fra et antall produsenter, på markedet siden 1989.

De startet med produksjon av trevarer for byggverk, og produserte også møbler av heltre for kunder i bl. a. Danmark, særlig for restauranter og hotell (barer, resepsjoner, o.s.v.). De bygget opp erfaring i produksjon av spesielle skreddersydde vinduer, dører og annet trearbeid. Idag tilbyr vi hele spekteret fra produkter til totalløsninger- og restaurering av interiør, møbler, portaler, vinduer, fasader, tak, hus – og salg av disse – i høy kvalitet til vært guntige priser.  Vi tilbyr komplette løsninger i dekor fra våre talentfulle interiørdesignere inkludert levering av prosjektene. Vi garanterer høy kvalitet i produktene og tjenestene. Vi tilbyr interessante og attraktive løsninger med priser du har råd til, med bruk av kjente kvalitetsmaterialer, med presist og pålitelig arbeid.
Vi har erfarne spesialister for å oppnå topp kundetilfredshet. Vi har to interiørarkitekter med høyere utdannelse fra Jan Matejko Kunstakademi i Krakow.  De omsetter sine evner, kunnskap og dyktighet i sin design. De former et ungt og dynamisk team med stor bredde i design. De står for åpenhet, hengivenhet og fokus på detalj og stadig søken etter nye interessante designløsninger. Også i teamet har vi en kunsthistoriker som spesialiserer seg på restaurering av antikvitetstreverk.

Vi designer, renoverer, og bygger til avtalt fastpris som gir minimal risiko for kunden, i høy kvalitet til svært gunstige priser.

Comments are closed.